NIGERIA IMMIGRATION SERVICE PAST QUETION AND ANSWER

Job Information

Category
Administration
Location
Lagos (Lagos)
Contract
Full Time
Extras
This job is suitable for students.
Listed
Nov 20, 2013
Expires
EXPIRED - Jan 19, 2014

If you if you apply for Nigeria immigration service recruitment this year WE SAY Congratulation to you.
SOLUTIONCORNER has succeeded in getting Nigeria immigration past questions and answer direct from the source.
GEOFREE CONSULT is the sole distributor of this material nationwide.
U can get your own by contacting US, Through our number
past question consist of current Affairs, English Language and General Mathematics. All questions ARE objective,
each question is 50 objectives with option A-D
the Answer is also indicated
this question has been repeated for 2 consecutive year during immigration open recruitment
this is number 1-10 of current Affair question
NIGERIA IMMIGRATION SERVICE PAST QUESTIONS (CURRENT AFFAIRS)
1) Which of following is the core duty of the Nigeria immigration
(a) Persecuting offenders (b) enforcing of Laws (c) issuance of all Nigerian travel document (d) deporting of foreigners
2) The NIS was brought out of the Nigerian Police Force (NPF) in
(a) 1946 (b) 1956 (c) 1958 (c) 1964
3) The NIS was formally established by the act of parliament in
(a) 1963 (b) 1957 (c) 1964 (d) 1976
4) The first African country to introduce E-passport was
(a) South-Africa (b) Ghana (c) Liberia (d) Nigeria
5) How many comptroller general has the NIS gotten since the inception till date
(a) 10 (b) 12 (c) 8 (d) 15
6) The present comptroller general of NIS is
(a) Umar Dahiru (b) Uhuru Kayidee (c) Boniface Cosmos (d) David Parradang
7) The first Secretary general of Common wealth was
(a) George Washington (b) Tulma Goldie (c) Arnold Smith (d) Joseph Garba
Lagos became a crown colony in
(a) 1862 (b) 1861 (c) 1841 (d) 1886
9) The first war 1 was between
(a) 1911-1914 (b) 1914-1916 (c) 1916-1918 (d) 1914-1918
10) The western and eastern Nigeria became self governed in
SOLUTION TO CURRENT AFFAIRS
1.C 2.C 3.A 4.D 5.B 6.D 7.C 8.A 9.D 10.C

if you then need the rest kindly contact us OUR NUMBER
WE WISH YOU SUCCESS IN THIS RECRUITMENT EXERCISE.

NB: jobs that require an up-front payment are scams. Your discretion is advised.

Company Information

geofree consult

The Job is designed to equip young,bright, ambitious, talented and fresh graduates with requisite skills

Find more Jobs at geofree consult

Contact Information

  • Contact Person: gideon360
  • email
  • CellCell: 08034899997

Classified Number: 1482159

Close

Please log in

Necessary fields marked with *

Forgot Login details?

Register by completing the form below

Account Details


Location

Additional Information

Input your date of birth

Hide

Date:

I agree to the 2Nigeria.com Terms & Conditions

Security Check

*

Necessary fields marked with *